triangle dotted-square solid-square circle

Despre Noi

Sales Advisor - Consilierul tau in vanzari

Image

VIZIUNEA MISIUNEA VALORILE

SalesAdvisor este partenerul tău pe acest drum către excelenţa în vânzări. Aşteptăm cu mare interes să ne contactezi şi să ne spui care sunt provocările afacerii tale.

Cu siguranţă vom putea identifica împreună cele mai potrivite soluţii astfel încât la finalul intervenţiei noastre să ai un sistem de vânzări eficient, personalizat industriei în care acţionezi şi orientat către performanţă.

Image

Excelenţă prin disciplină

Pentru că succesul înseamnă o înşiruire de activităţi făcute disciplinat şi foarte bine

Image

Sa generam valoare adaugata relevanta partenerilor nostri.

Ceea ce este relevant va decide fiecare: bani , timp liber sau experienta aditionala

Image

Pasiunea
Punem suflet în toate interventiile noastre pentru ca ne pasa

Dinamismul
Interventiile noastre sunt energice si la obiect actionând asupra factorilor care genereaza succesul

Responsabilitatea
Actionam întotdeauna cu buna credinta si punem pe primul loc interesul partenerilor

Disciplina
Credem cu tarie ca nu e necesar sa facem lucruri extraordinare ci lucruri simple extraordinar de bine

Integritatea
Actionam cu respect pentru parteneri si frica de Dumnezeu

Prezentare Florin Stoleriu

Ocupatia actuala
- Consultant senior în managementul vânzarilor si trade marketing
- Trainer de vânzari si speaker
- Proprietar al proiectului www.salesadvisor.ro
- Mentor al proiectului ABC Antreprenori
- Dezvoltator si antrenor pentru oameni de vânzari aflati în diverse etape de dezvoltare a carierei
- Consultant autorizat PERSOLOG in Romania

Experienta profesionala
Am intrat în rândul antreprenorilor în anul 1994 când am înfiintat prima mea companie de produse electronice. A urmat apoi înfiintarea primei agentii imobiliare profesioniste din Iasi. Dupa vânzarea celor doua afaceri m-am alaturat structurilor comerciale ale unor companii multinationale de top.
Am parcurs cu succes toate etapele de dezvoltare profesionala pâna la pozitia de director national de vânzari. Am condus echipe cu peste 230 oameni si am fost responsabil pentru cifre de afaceri de ordinul zecilor de milioane de euro. Am lucrat în departamentele de vânzari, marketing si trade marketing în trei industrii diferite ceea ce mi-a oferit sansa acumularii unei experiente de afaceri diversa si bogata.

Image
Image

Recunoasterea profesionala
- În 2010 am fost selectat de catre comunitatea oamenilor de afaceri în “100 Tineri manageri de Top” – supliment al Business Magazin.
- În 2010 am castigat la prestigioasa competitie Romanian Effie Awards, premiul Silver pentru Campania de lansare a marcii Lowenbrau în Romania. Premiul a fost acordat pentru performantele excelente în vânzare atinse de aceasta marca în urma lansarii. Eram atunci Senior brand manager pentru Lowenbrau & Beck’s si managerul proiectului integrat de lansare.
Împreuna cu echipa mea furnizez solutii practice si personalizate în vânzari pentru companiile românesti. Partenerii nostri sunt atât firme tinere aflate la început de drum cât si companiile mature care îsi doresc saltul la un nivel superior de performanta printr-o structurare corecta , disciplinata si eficienta a proceselor de vânzare.
În timpul liber îmi place mult sa citesc si sa calatoresc în locuri deosebite. Am descoperit în ultimii ani ski-ul ca pasiune sezoniera.

Poti afla mai multe despre mine prin intermediul retelelor de socializare și pe about.me   http://about.me/florinstoleriu